event

Win kaarten voor vaartocht op de Willem Barentsz

Tijdens Sail Kampen op 2 april

Kampen staat het gehele paasweekend van 30 maart tot en met 2 april in het teken van Sail Kampen 2018. Het nautische evenement start op vrijdagavond met een vlootschouw waarbij alle deelnemende schepen de stad binnenvaren. Het hele weekend zijn de zeilschepen uit binnen- en buitenland te bewonderen aan de kade. Ook in de rest van de stad komt het nautisch en cultureel erfgoed, waar Hanzestad Kampen zo trots op is, tot leven.

Lezers van de Stentor maken kans om op 2 april mee te varen met de vijftig meter lange driemaster Willem Barentsz. Het schip werd in 1931 gebouwd in Groningen en vervoerde jarenlang zijn vrachten op de Oostzee. “In de jaren tachtig werd de Willem Barentsz omgebouwd tot het schip zoals het nu is”, vertelt schipper en eigenaar Jeroen Mohrman. “De ruimen werden omgebouwd naar een luxe restaurant waar gasten heerlijk kunnen genieten tijdens hun tocht.”

Op tweede paasdag (2 april) vaart zeilschip Willem Barentsz tijdens Sail Kampen speciaal uit voor lezers van de Stentor. De vaartocht duurt ongeveer en uur en aan boord wordt u voorzien van een kopje koffie of thee.

Meer informatie

  • Wat: Tickets beschikbaar voor 5 vaartochten tussen 10.00 uur en 17.00 uur
  • Wanneer: 2 april
  • Waar: Kampen, Koggewerf

WIN!
De Stentor mag tickets weggeven voor 5 vaarten op 2 april. Tijdens elke vaart kunnen 80 personen meevaren. 
De winnaars hebben inmiddels bericht ontvangen!