event

Bezoek het Open Huis van de Stentor

22 september 2018

Ontmoet de redactie en onze columnisten

Op zaterdag 22 september vanaf 10.00 uur bent u met het hele gezin van harte welkom bij de Stentor. Midden in onze Stentor regio, in Zwolle, zit het hart van onze redactionele nieuwsvoorziening. Hier werken we elke dag aan een missie: via krant, website en app het nieuws én de verhalen brengen over uw buurt, regio en de rest van de wereld. We laten u graag zien wat daar allemaal bij komt kijken. 

Maak kennis met de makers. 
Op de redactie kunt u in een leuke ambiance niet alleen kennismaken met hoofdredacteur Allard Besse, onze verslaggevers en vormgevers, maar ook met onze columnisten Özcan Akyol, Renate Wennemars, Buurman en Ronald Kamps. En natuurlijk ontbreekt Paul Kusters niet, die de dagelijkse cartoon Toos&Henk maakt. Hebt u tips over onderwerpen of opmerkingen over onze keuzes? Laat het de makers op 22 september weten.
Natuurlijk zijn we meer dan een krant alleen. We maken de verhalen ook voor onze website en app met daarin veel videos. Wilt u zelf  een nieuwsvideo maken of een gepersonaliseerde voorpagina mee naar huis nemen? Het kan allemaal tijdens het Open Huis. 

U wordt ontvangen met koffie/thee, iets lekkers én krijgt een leuke verrassing mee naar huis. Entree is gratis, maar aanmelden is verplicht. Schrijf u daarom snel in via de link hieronder, en kies het tijdstip dat u het beste uitkomt.

Tot ziens op 22 september!

Wanneer: Zaterdag 22 september
Tijdstip: Keuze uit vele aanvangstijden
Locatie: Burg. Drijbersingel 39 in Zwolle. Deze locatie is goed te bereiken op de fiets, met openbaar vervoer of auto
Prijs: Gratis

Inschrijven

De Stentor gebruikt uw persoonsgegevens voor deelname aan deze actie. Meer informatie vindt u in ons privacy statement [https://www.persgroep.nl/privacy]